Siirrettävä Betoniasema rakennusprojektiin

Tecwill Oy:n nopeasti siirrettävät betoniasemat ovat ratkaisu rakennusprojektin betonin tuotantoon.

Siirrettävä betoniasema

Tecwill Oy:n siirrettävä betoniasema kokonaistoimituksena suoraan työmaalle on helpoin ratkaisu rakennusprojektin betonin tuotantoon. Paremman teknologian avulla asiakkaamme voivat tehdä betonia ympäri vuoden pienemmillä tuotantokustannuksilla ja kevyemmällä hiilijalanjäljellä.

Tecwill Oy:n siirrettävä betoniasemaratkaisu:
 
  • On valmiiksi tehtaalla asennettu ja testattu
  • Sisältää myös perustukset ja täyttörampin avaimet käteen -kokonaistoimituksena
  • Säästää sementtiä ja pienentää betonin valmistuksen CO2-päästöjä

Siirrettävän betoniaseman rakenne?

CobraC120_mobile-concrete-batching-plant_P286_1

  • 1. Kiviainessiilot
  • 2. Sekoitinmoduuli
  • 3. Ohjaamo
  • 4. Lisäainevarasto
  • 5. Sementtisiilot
  • 6. Siirrettävä teräsperustus
  • 7. Siirrettävä täyttöramppi
  • 8. Lämpökeskus
  • 9. Kuidun annostelumoduuli
  • 10. Muut tilat

Miten siirrettävä betoniasema toimitetaan?

Tecwill Oy:n siirrettävä betoniasema sisältää kaikki betonin valmistuksessa tarvittavat laitteet, tilat ja toiminnot.

Ratkaisu kasataan asiakkaan tarpeiden mukaisesti projektissa tarvittavilla moduuleilla. Tehdasasennettu ja testattu betoniasema on nopea asentaa ja myöhemmin helppo siirtää uuten paikkaan.

P235_Cobra-c80-mobile-concrete-batch-plant_1

  • Ensitapaaminen ja alkukartoitus
  • Layout ja tekninen ratkaisu sekä betoniaseman sijoittaminen tontille
  • Aikataulu, sopimus ja budjetti
  • Valmistus
  • Kuljetus ja asennus
  • Tuotannon aloitus
  • Aseman siirto projektin jälkeen
Hyödyt ja edut

Miksi Tecwill Oy — miten olemme erilaisia?

Kaikki betoniasemamallit ovat lämpöeristettyjä ja talvikäyttöön sopivia siirrettäviä betoniasemia. 

CobraC120_mobile-concrete-batching-plant_P280_3

Lämpöeristeet, valaistus ja tilojen lämmitys on valmiiksi tehtaalla asennettu, eikä niitä tarvitse purkaa pois kun asema siirretään. Nopea asennus myös talvella.

Emme käytä renkaita asemamoduuleissa. Betoniasema tekee betonia 99% sen käyttöajasta ja silloin renkaat vain haittaavat tuotantoa ja huoltoa. 

Moduulirakenteen ansiosta betoniasema on helppo asentaa ja tuotanto voidaan käynnistää välittömästi

tecwill-cobrac80-mobile-concrete-batch-plant_P298_1

Tecwill Oy:n toimintatapa, jossa koko betoniasema tehdään valmiiksi jo tehtaalla mukaanlukien sähköistys, vesi- ja paineilmaputket, lämpöeristeet sekä aseman prosessin testaus, mahdollistaa nopean asennuksen ja tuotannon käynnistyksen. 

Huipputarkka "lentävä" punnitus säästää sementtiä jopa 30 kg/m³ ja vähentää CO2-päästöjä

Tecwill-flying-weighing-system-conveyor_1

Kiviaineksen ”lentävä” punnitusjärjestelmä tarjoaa merkittäviä etuja perinteiseen punnitukseen verrattuna. Huipputarkka annostelu, oikeat kiviainesmäärät ja tarkat kiviaineksen kosteustiedot varmistavat betonin oikean vesi-sementtisuhteen, jolloin reseptiin ei tarvitse lisätä ylimääräistä sementtiä kompensoimaan epätarkkaa annostelua.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin.

Miksi emme käytä betoniasemissa renkaita?

Renkaat ja niiden akselit haittaavaat tuotantoa, vaikeuttavat liikkumista ja tekevät huoltotiloista ahtaat. Renkaita tarvitaan ehkä vain kerran vuodessa, kun betoniasemaa siirretään ja silloin renkaat ovat yleensä jumissa.

Rengasasemasta on vaikea tehdä talviasemaa, koska siihen joudutaan rakentamaan eristeet ympärille, minkä jälkeen se ei enää ole siirrettävä.

Parempi tapa on tehdä betoniasema, joka on optimoitu tuotantoa varten. Tecwill Oy:n patentoitu teknologia mahdollistaa matalat rakenteet, helpot siirrettävät perustukset ja tehdasasennetut lämpöeristeet. Koko betoniasema on mahdollista siirtää nopeasti uuteen paikkaan myös talvella.

Mikä tekee betoniasemasta siirrettävän?

Usein kuvitellaa, että renkaat tekevät betoniasemasta siirrettävän. Rengasasema tarvitsee kuitenkin yhtä paljon nosturitunteja ja samanlaiset perustukset kuin betoniasema ilman renkaita. 

Tecwill Oy:n patentoitu asennusmenetelmä ja "lentävä" kiviainespunnitus mahdollistavat matalat rakenteet, täydellisen tehdasasennuksen sekä nopean työmaa-asennuksen ja tuotannon käynnistyksen. Kaikken tärkempänä, betoniasemaa on helppo ja turvallinen käyttää, ja se tekee huippulaatuista betonia ympäri vuoden.

Miten pienennät betonin valmistuksen hiilijalanjälkeä? Betonin raaka-aineena olevan sementin valmistuksella on suuri vaikutus hiilidioksipäästöihin. Tecwill Oy:n kehittämän teknologian avulla voidaan pienentää sementin määrää betonissa ja sitä kautta vähentää myös CO2-päästöjä. Ratkaisumme lisää betoniasemien energiatehokkuutta ja veden kierrätystä, jotka vaikuttavat CO2:n määrään. Tuotteiden valmistuksessa pienennämme ympäristövaikutuksia erityisesti kierrättämällä terästä ja kehittämällä ratkaisuja, joiden avulla materiaaleja kulutetaan vähemmän.
Miten Tecwill Oy:n betoniasema eroaa perinteisistä betoniasemista?

Olemme kehittäneet täysin uuden "lentävän" punnituksen, joka mahdollistaa tarkan raaka-aineiden annostelun ja kiviaineksen kosteuden mittauksen. Valmistamme koko betoniaseman valmiiksi jo tehtaalla, jolloin se voidaan testata ennen toimitusta. Tehdasasennetut sähköt, putkistot ja lämpöeristeet mahdollistavat nopean asennuksen. Betoniasemamme ovat hybriditehtaita, jolloin sama ratkaisu sopii niin kiinteäksi kuin siirrettäväksi asemaksi ja sillä voidaan valmistaa eri betonilaatuja, esimerkiksi valmis- ja kuitubetonia, maakosteaa betonia sekä itsetiivistyvää betonia.

Tuotteet

Betoniasemamallit

TUTUSTU TUOTTEESEEN
Cobra C120

COBRA C120 on Cobra-perheen isoin asemamalli. Konsepti edustaa betonituotannon uusinta ajattelutapaa. Samaa ratkaisua voidaan käyttää niin siirrettävänä kuin kiinteänä betoniasemana. Asennus on helppoa ja asema voidaan helposti siirtää uuteen kohteeseen.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
TUTUSTU TUOTTEESEEN
Cobra C80

COBRA C80 on todella kompakti asemamalli, jossa on tasosekoitin vastavirtaperiaatteella. Nopea asennus ja tuotannon käynnistys tekevät siitä sopivan betoniaseman niin projektikohteisiin kuin myös kiinteäksi betoniasemaksi. 

TUTUSTU TUOTTEESEEN
TUTUSTU TUOTTEESEEN
Cobra C40

COBRA C40 sopii hyvin valmis- tai elementtibetonin valmistukseen. Tehokas tasosekoitin sekoittaa kaikki betonityypit. Kaikki betoniasemassa tarvittavat tilat kompaktissa paketissa.  

TUTUSTU TUOTTEESEEN
TUTUSTU TUOTTEESEEN
Mega Arcamix

Tecwill Oy:n malliston isoin ja tehokkain betoniasema, joka tarjoaa kapasiteettia aina 200 m3/h asti. Mega Arcamix -betoniasema on huippunykyaikainen tuotantoyksikkö valmisbetonin valmistukseen.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
TUTUSTU TUOTTEESEEN
Super Arcamix

Monipuolinen hybridi betoniasema, joka sopii hyvin kaupunkiympäristöön ja soveltuu eri betonityyppien valmistukseen. Konttirakenteen ansiosta helposti siirrettävissä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN
TUTUSTU TUOTTEESEEN
Arcamix

Uuden sukupolven Arcamix-betoniaseman rakenne perustuu merikonttimitoitukseen. Ratkaisun mukana asiakas saa kaikki betonin valmistuksessa tarvittavat laitteet ja tilat. 

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Tecwill Oy lyhyesti

  • Lähes 30 vuoden kokemus betoniasemien suunnittelusta ja valmistuksesta
  • Teknologiamme vähentää merkittävästi betonin valmistuksen CO2-päästöjä
  • Maailmanlaajuinen toiminta
  • Pääkonttori ja kokoonpanotehdas Joensuussa

Lue lisää meistä › 

30 vuotta
300 betoniasemaa